ضرب و شتم تا جایی ادامه پیدا می کند که دانشجوی ناهی تقریبا به حالت بیهوشی می افتد...
به گزارش غریو، عصر روز سه شنبه در حالی که یکی از دانشجویان متعهد دانشگاه آزاد اسلامی شیراز قصد خروج از دانشگاه را داشته متوجه وضعیت نامناسب خودروی پرایدی که در بلوار حاشیه دانشکده کشاورزی پارک شده بود گشته و به آنها رعایت شان دانشگاه را متذکر می شود که متاسفانه با بیتفاوتی سرنشینان خودرو مواجه می شود این دانشجو اقدام به یادداشت شماره پلاک خودرو می نماید که درهمین حین راننده متوجه شده و به سمت وی حمله ور می شود.پس از چند لحظه نیز دو تن از دوستان راننده که با دانشجوی ناهی درگیر شده بود نیز به کمک ضارب رفته و دانشجوی ناهی را مورد ضرب و شتم قرار می دهند.
به گفته شاهدین، افرد خاطی با عربده کشی در محیط دانشگاه ضمن فشردن گردن دانشجوی ناهی اظهار میدارد که همین جا تورا مثل گوسفند قربانی میکنم و ضمن فحاشی به وی سر او را به کاپوت خودرو میکوبیده و دیگر ضاربان نیز با ضربات لگد و کمربند دانشجوی ناهی را مورد ضرب و شتم قرار میدادند. ضرب و شتم تا جایی ادامه پیدا می کند که دانشجوی ناهی تقریبا به حالت بیهوشی می افتد که در همین حین برخی دیگر از دانشجویان حاظر ضارب را گرفته و بالاخره دانشجوی ناهی رها می سازند و ضارب به راحتی محل را ترک می نماید.
قابل ذکر است حدود دو هفته پیش نیز یکی از دانشجویان رشته حقوق این دانشگاه در حالی که مشروبات الکلی مصرف کرده بود و حالت مستی وی مشهود بوده در سالن ورودی دانشکده علوم انسانی این دانشگاه اقدام به عربده کشی و فحاشی به نظام، مسئولین و بسیج نموده و دقایقی باعث تعطیلی برخی کلاسهای این دانشکده می شود که پس از درگیری با مسئولین دانشکده بالاخره به وسیله انتظامات دانشگاه از محل دانشکده دور می گردد.
برخی از فعالان دانشگاه این اتفاقات را حاصل تسامح مسئولین در اقدامات بازدارنده و عدم برخورد مناسب با تخلف در کمیته انظباطی و همچنین بی تفاوتی حراست دانشگاه در این نوع اتفاقات می دانند.
این همه در حالی است که فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر در مقایسه با سایر عبادات بنا به فرمایش معصومین (ع) مانند دریا در مقابل نم است. همچنین این ضرب و شتم ها باعث ایجاد رعب و وحشت در جامعه و دانشگاه، جهت انجام این فریضه ی بسیار مهم می گردد که طبیعتا این ارعاب موجب عقب نشینی برخی از ناهیان از منکر گشته و اگر به همین منوال ادامه پیدا کند، موجبات ترک این فریضه پیش می آید که طبق فرمایش ائمه ی اطهار در صورت ترک این دو فریضه، بَدان بر جامعه حاکم خواهند شد.